Erfgoedroute

Wuustwezel kan niet alleen bogen op haar mooie natuur, de gemeente heeft ook een rijke geschiedenis die zich weerspiegelt in het bewaarde onroerende erfgoed dat verspreid ligt over de verschillende gehuchten. De erfgoedroute, met een lengte van ongeveer 31 km, start in Wuustwezel-centrum en loodst je langs een 50-tal gebouwen of artefacten. Het gaat hier niet alleen over oude gebouwen, maar eerder over getuigenissen uit een rijk verleden. De brochure is te verkrijgbaar voor 2 euro.

Gemeentehuis, Gemeentepark 22, 2990 Wuustwezel

Print kaart

Download voor je GPS (GPX)

Bezienswaardigheden